//Forever Imperfect
01 - 09 - 2013

Tuesday, 8 October 2013 @ 17:50 | 0 Comment [s]

hi assalamualaikum ^^ hihi lamanya tak update blogger kan? rindunya kat blog aku ni. sebenarnya aku ada benda nak story. korg nak tahu tak apadia? hm tidak mempunyai kasih sayang daripada kekasih hati. sedih lah juga bila jodoh dah takde kan? nak buat mcm mana jodoh bukan di tangan kita. kita cuma merancang saja. tapi takpelah benda dah nak jadi kan? so patut aku abaikan dan buangkan segala kenangan yang ada selama ni. bila dah jadi mcm ni happy juga lah kan? bosan pun ada, semua ada lah. hm so apa nak buat eh bila single? hikhok -,- sebenarnya kan aku dah jatuh cinta kat mamat sorg ni. ya allah mcm mana lah aku boleh jatuh cinta kat dia sedangkan aku dgn dia baru saja kenal. tu perkara biasa lah perasaan dtg tiba tiba kan? haha lawak pun ada tapi perasaan takleh kawal doe. guys nak tahu tak sape yg aku jatuh cinta tu? nama dia mohammad amirul bin shamsuddin nice name kan? hihi bila nama dah nice, mesti orgnya handsome ohh.. haha apa lah aku ni gedik sgt. haha watlek sudah (y) lelaki yang aku jatuh cinta tu kan selalu ambil berat pasal aku, tu pasal aku terharu dgn dia meh. *pandai awak ambik hati kita kan?* comel lah lelaki ni, eee hahaha :p nak tahu mcm mana aku boleh kenal dia and first aku tgok dia. bermulalah kisah .....

time tu aku baru balik dari Dataran teman kawan aku jumpa boyfriendnya. hihi masa balik tu hantar kawan aku andthen sebelum balik teman kwn aku pergi kat kedai burger kak dia. tiba tiba ternampak dia dgn kwn dia si adey :) hihi so tegur lah si adey tu haa sbb kenal. yg belakang adey tu aku tak kenal. haha sedangkan dia lah lelaki yg aku jatuh cinta ni. bila aku nak balik rumah tu tiba tiba motor aku mati tiba tiba. rosak siaa motor gua -,- bengang juga lah. andthen si adey and sidia tu tolong. wah kemain lah usha usha mamat tu. memang handsome lah cerita dia skrg ni :p melting habis. haha andthen dia tegur aku tiba tiba. ouch! haha lawak doe aku ni. mengade lebih -,-

tulah kisah aku bila bertemu dgn org yang aku jatuh cinta. hahaha (y) k stop habis lah pengenalan cerita aku. so masuk isi pertama.. hahaha kemain doe -,-

01/09/2013

aku bosan sgt lah time tu, hm tak tahu nak buatpe sebenarnya. tiba tiba tergerak hati nak pergi swimming pool kat arena square. haa aku pun ajak lah mamat yg aku jatuh cinta tu and kawan kawan aku. pergi 4 org je pun. aku ajak dia, ceh poyo gila dia time tu sbb taknak pergi lah, mcm mcm alasan dia bagi. sumpah lawak gila ah, sampai alasan dia takde boxer nak pakai mandi. haha yg aku sanggup bagi boxer, haha andthen dia ckp ada lah pula, nmpk sgt malu dia. lama sikit tu dia pergi juga. hahaha sampai jaa swimming pool mandilah apalah. haa mmg lama ah mandi kat situ. dari pagi sampai petang. ish ish -,- habis kulit hitam tapi takpelah happy sangat ^^ hikhok habis jaa mandi andthen balik. haha time tu dia bawak aku naik motor (Y) segan silu lah aku kat atas motor tu sebenarnya, andthen sampai jaa terus lepak pdg. hihi best sgt awak sbb spent time dgn awak harini :*



| Newer Post



Gratisan Musik
About Me

Hi baby, Nurizzatizaidi here. Sixteen Ipoh Perak. Smk Pinji @nuwizzatizaidi - Twitter #Status Married Fall In Love With You. Loveyou Mohammad Amirul Bin Shamsuddin ♥

underlined, bold

blockqoute


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

YOUR CBOX CODE HERE BEBEH!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : UR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!